Ugglan & Musen 1 4+

Profolo IT

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

INTE SOM ANDRA LJUDSAGOR...
Första boken om Ugglan och Musen. Författad, inläst och tonsatt av Pappa Kapsyl. Makalös interaktivitet med hundratals ljud och gömd dialog. För barn från 4 år och uppåt.

TITTA - LYSSNA - TRYCK
Figurerna talar på din uppmaning. De tycks alltid ha något nytt att säga. Variationen av ljud och dialog väcker upptäckarlusten och ger berättelsen djup. Sagan har dessutom ett eget soundtrack med fyra låtar av Pappa Kapsyl. Lyssna, interagera och lär känna Ugglan och Musen i din egen takt.

BARNSÄKRAD APP
Ingen tredjepartsreklam eller in-app-försäljning. Appen är komplett och du behöver aldrig köpa till något. I slutet av sagan upplyser vi om att det finns en fortsättning. Länken till nästa del finns bakom barnlås i menyn.

HJÄLP OSS BLI BÄTTRE
Det här är vår första app och vi tar tacksamt emot feedback och förslag på förbättringar. Svara gärna på vårt frågeformulär och berätta vad barnen (och du som förälder) tycker. Om du hittar en bugg kan du enkelt skicka oss en felrapport. Du hittar formuläret och felrapporten bakom barnlåset.

HANDLING
Musen bor i en tråkig källare. En dag får han ge sig ut på äventyr i verkligheten. Men musen blir jagad av en ganska speciell uggla. Hur ska det gå?

INNEHÅLL
* Inläst och illustrerad ljudsaga
* Över 600 interaktiva ljud
* Musik av Pappa Kapsyl
* Uttrycksfulla illustrationer
* Automatisk och manuell bläddring
* Barnvänlig meny med talade instruktioner
* Fri från tredjepartsreklam och in-app-försäljning
* Sagans längd: 12 minuter
* Ålder: 4 år och uppåt.

What’s New

Version 1.2.1

New App icon size added.

App Privacy

The developer, Profolo IT, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

You Might Also Like

Goboken e-bøker
Books
Lylli: Tusentals barnböcker
Books
Polyglutt
Books
Bibblix
Books
Polylino
Books
Bokus Reader
Books