Screenshots

Description

Szakmai gyógyszer-információ egészségügyi szakembereknek.
A PHARMINDEX Mobil alkalmazás a PHARMINDEX adatokon alapuló orvos-szakmai gyógyszer-információs tudástár. Gyors és egyszerű keresési lehetőséget biztosít a gyógyszerek között hatóanyag, ATC, BNO kód, gyártó, külalak és más szempontok szerint. Az alkalmazás egyedülálló képessége, hogy pillanatok alatt ellenőrizheti gyógyszerek egymással való lehetséges interakcióját.
A PHARMINDEX Mobil alkalmazás a gyógyszerek naprakész adatai mellett tápszerek, gyógyászati segédeszközök és étrendkiegészítők adatait is megjeleníti.

FIGYELEM! Az alkalmazás KIZÁRÓLAG PHARMINDEX Fiókkal rendelkező felhasználók részére érhető el!

A teljes szakmai adatbázis használatához előfizetés szükséges. Előfizetés nélkül demo adatbázis tölthető le. A demo adatbázis 30 napos érvényességgel teljes funkcionalitást, de csak véletlenszerűen kiválasztott termékeket tartalmaz, célja az alkalmazás működésének bemutatása.

What’s New

Version 4.4.4

Hibajavítás

Ratings and Reviews

1.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Dimage1 ,

Problémák

A fizetős kiegészítést vettem meg. Nincs IOS8-ra és iphone 6-ra megoldva, a képernyőgombok alig működnek. A hatóanyag keresés ócska, elvileg gyári néven benne lévő gyógyszerekre sem működik. Számos egyéb probléma is van. Ezt a verziót ne vedd meg, a T. fejlesztők pedig kezdhetnek dolgozni!

Information

Seller
Vidal Next Kft.
Size
104.9 MB
Category
Medical
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages
Age Rating
17+
Frequent/Intense Medical/Treatment Information
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like