Un món de paraules - Valenci‪à‬ 4+

Itbook Editorial

Designed for iPad

    • Free
    • Offers In-App Purchases

Screenshots

Description

Per fi les xiquetes i els xiquets valencians poden practicar la nostra llengua de manera entretinguda i motivadora!!!

L’app Un món de paraules ha sigut planificada per a que els xiquets i xiquetes de 9 a 14 anys amplien el seu vocabulari i reforcen la seua competència gramatical i ortogràfica en valencià de manera progressiva i engresadora. Permet practicar els continguts del currículum oficial de Primària i consolidar les seues competències per a començar Secundària. Inclou 90 divertits jocs de vocabulari, 108 activitats interactives d’ortografia i 108 de gramàtica i lexicografia, amb més de 2.000 paraules diferents, per a practicar i assimilar els continguts essencials de l’assignatura de valencià. Quan és necessari, els exercicis inclouen pistes amb explicacions, per a entendre com es resol cada activitat.

L’estàndard lingüístic respecta la Gramàtica Normativa de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), i atén les preferències de vocabulari recollides en el seu Diccionari Normatiu. Per a practicar l’estàndard oral del valencià, inclou centenars de locucions que paren especial atenció a la pronunciació valenciana, com el correcte reconeixement de particularitats com les E i O obertes, la diferenciació fonètica entre B i V o els diferents sons de la X.

Aquest projecte ha sigut realitzat amb el suport de Escola Valenciana - Federació d'Associacions per la Llengua.

PROVA LA VERSIÓ GRATUÏTA
• Tens accés lliure al primer dels 9 temes de l'app, amb 34 activitats gratuïtes.

SUBSCRIPCIÓ COMPLETA PER NOMÉS 4,99 € A L’ANY
• Posem la tecnologia educativa a l’abast de qualsevol família. Pots subscriure-t’hi i accedir a tots els continguts, per a fins a 4 jugadors diferents.

L’app és especialment eficaç per a aquells xiquets i xiquetes que no tinguen el valencià com a llengua nativa, ja que els convida a acostar-se a la llengua de manera entretinguda i els seus continguts permeten practicar i millorar a cada xiquet/a al seu propi ritme amb 9 temes de dificultat creixent. La seua ludificació i les divertides il·lustracions de Nacho Gallach motiven els xiquets i les xiquetes a adquirir més confiança i a aprofundir en el coneixement de la llengua.

VERSIÓ PER A L’ESCOLA
• Aquesta aplicació permet la supervisió del rendiment individual de cada alumne/a mitjançant un web per al professorat. Si eres docent i estàs interessat a utilitzar-la en les teues classes, consulta’ns en info@itbook.es

• Eficaç per a les necessitats especials en educació, ja que facilita l’avanç individual als alumnes nouvinguts, amb baixa competència amb la llengua, amb trastorns de conducta o d’atenció. L’aplicació és configurable per a esquerrans.

SUBSCRIPCIONS
• Subscripció mensual o anual. Renovable automàticament fins que es cancel·le.
• Per a modificar l'opció de subscripció, o per a desactivar-la, visita el teu compte de AppStore.
• El cost de la renovació es carregarà automàticament en 24 hores a partir del venciment de la teua subscripció actual. Pots desactivar la renovació automàtica de la teua subscripció en el teu compte AppStore amb almenys 24 hores d'anticipació al fet que acabe la teua subscripció actual.

• Política de privacitat: https://itbook.es/privacy.html/
• Termes d'ús: https://itbook.es/terminos-de-uso/

SERVEI TÈCNIC DE L'APP

Escriu-nos a info@itbook.es

What’s New

Version 1.2.1

Xicotets errors corregits

App Privacy

The developer, Itbook Editorial, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Books
Education
Education
Education
Education
Education

You Might Also Like

Education
Education
Education
Education
Education
Reference