Capturi de ecran

Descriere

UniCampus este o inițiativă a Centrului de eLearning (CeL) al Universității Politehnica Timișoara, care vizeaza întărirea recunoșterii universităților Romanești, a puterii de susținere și penetrare în viața socială și educațională din România a educației de calitate, academică, prin promovarea accesului la cunoaștere.
Scopul este acela de a realiza și dezvolta primul MOOC (Massive Open Online Course) din România, ca o platformă virtuală online pentru cursuri în regim liber, gratuit, deschis pentru toată lumea.
Inițiativa se bazează pe experiența CeL de peste 20 ani în dezvoltarea de aplicații educaționale în regim de eLearning, dobândită prin coordonarea și participarea la proiecte internaționale de cercetare-dezvoltare în acest domeniu.
UniCampus este o platformă deschisă, la care vor participa și alte universități din România care doresc să-și aducă contribuția la dezvoltarea educației deschise, prin dezvoltarea de cursuri de tip MOOC în limba română: Universitatea Politehnica din București, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

Informații

Vânzător
UNIVERSITATEA 'POLITEHNICA' DIN TIMISOARA
Dimensiune
78.7 MB
Categorie
Education
Compatibilitate

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Limbi

English

Vârstă
Rated 4+
Copyright
© Universitatea Politehnica Timisoara
Preț
Gratuit

Acceptă

  • Partajarea familială

    Până la șase membri ai familiei vor putea utiliza această aplicație prin activarea Partajării familiale.

Mai multe de același dezvoltator