Screenshots

Description

Een handicap hoeft zeker geen belemmering te zijn om te sporten of te bewegen! Met de app van Uniek Sporten zie je welke sporten er zijn, bekijk je filmpjes, vind je informatie over de locaties, tijden en contactgegevens. Maak je profiel aan en kom in contact met sportaanbieders en andere sporters.

Samen met jou verlagen we drempels om te gaan sporten en bewegen. In onze app kun je sportaccommodaties vinden en op hun toegankelijkheid beoordelen.

Lees inspirerende verhalen, blogs, tips en het laatste nieuws uit de regio. Mooie verhalen kun direct bekijken via ons video-kanaal. De agenda geeft een overzicht van lokale en landelijke evenementen die de komende tijd plaatsvinden.

Fonds Gehandicaptensport wil door middel van de website en app Uniek Sporten ervoor zorgen dat nog meer mensen met een handicap kunnen genieten van sport en bewegen. Pas als iedereen met een handicap kan sporten is voor ons de wedstrijd gewonnen!

What’s New

Version 1.6

• Stabiliteit verbeteringen
• Diverse bugfixes

App Privacy

The developer, I-Pulse, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like