iPhone Screenshots

Description

Kinek ajánljuk a Végtagmentő applikációt?

Applikációnk elsődleges célja a krónikus sebek miatt veszélyeztetett végtagok megmentése, de egyenlő hangsúlyt fektetünk a szövődmények megelőzésére is. Éppen ezért a következő esetekben erősen ajánljuk az applikáció használatát:
- Ha Önnek fekélyes vagy más krónikus, lassan gyógyuló sebe van a lábán
- Ha Ön cukorbeteg
- Ha Önnek visszér van a lábán

Hogy működik a Végtagmentő applikáció?

Az applikáció használatát az Állapotfelmérés elvégzésével kezdheti meg, amely elvégzésekor Ön egy sor kérdésre ad választ egészségi állapotát és sebhelyét illetően. Az Állapotfelmérés elvégzését követően Ön rögtön megkapja a válaszai alapján összeállított kórlapját és diagnózisát, valamint egy általános és konkrét teendőket összesítő javaslatgyűjteményt, amelyek követésével Ön megteheti az első lépést a végtagjának megmentése felé.
Az Asszisztens indítása gombra kattintva elmentheti a diagnózisát a kezdőképernyőre, és aktiválhatja az applikáció értesítéseit, amelyek időközönként emlékeztetni fogják Önt a gyógyulását elősegítő feladatok elvégzésére, mint például a sebkötözésre és a rendszeres orvosi konzultációra.
Küldje el magának a diagnózisát e-mailben is, hogy meg tudja őrizni az összes diagnózisát, ha az Állapotfelmérést rendszeresen el szeretné végezni!

Fő funkciók:
- Állapotfelmérés
- Kórlap és diagnózis felállítás
- Kötözési, ápolási táplálkozási és gyógytorna segéd
- Gyógyeszköz ajánló
- Általános tanácsok a cukorbetegséggel való együttélésről
- Ütemezett emlékeztetők a rendszeres ápolási és egyéb fontos teendőkről

Orvoskollégáinknak

Az applikáció orvoskollégák számára biztosított felületének használatával Ön részletesen megismerheti a MEROVA módszert, amellyel lehetősége nyílik megmenteni diabéteszes és vénás keringési betegséggel rendelkező pácienseinek végtagját az amputációtól. A MEROVA Végtagmentő applikáció lépésről lépésre követhető feladatsora hatékonyan segíti Önt a pontosabb diagnózis felállításában, a tünetek kezelésében és a betegek tájékoztatásában.

Az applikáció orvosi felülete a kezdőképernyőről elérhető, és előzetes hozzáférés igényléshez kötött.

További információ
Ha szeretne többet megtudni a MEROVA módszerről, látogasson el a www.vegtagmento.hu oldalra, és kövessen minket a Facebookon: http://facebook.com/vegtagmento/.

What’s New

Version 1.1.0

Hibajavítások

App Privacy

The developer, Vegtagmento applikacio Egeszsegugyi, Kereskedelmi es Szolgaltato Korlatolt Felelossegu Tarsasag, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

You Might Also Like

Medical
Medical
Medical
Health & Fitness
Medical
Medical