Screenshots

Description

A Vörösmarty Színház mobil alkalmazásával valóban elfér a színház a zsebében, hiszen minden olyan funkció megtalálható benne, amire a Vörösmarty Színház mindennapjait követő embernek szüksége lehet, és persze azoknak is ajánljuk akik csak most ismerkednek a kultúra ezen területével. Egyszerű kezelés, átlátható funkciók.
Mik is ezek a „funkciók”?
Híreink: aktuális hírek azonnal a megjelennek az alkalmazásban, semmi pletyka (vagy mégis?)
Bemutatók: nem kérdés többé mi is a repertoár, az összes előadás és annak leírása, szereplőkkel, játszási dátummal elérhető, a jegyrendeléssel csak egy klikkre
Színészek: a Vörösmarty Színház színészeinek bemutatása képekkel, történetekkel, és azoknak a daraboknak a listája amiben aktuálisan játszanak
Értesítések: mindenki idegesít ha kéretlen üzenetekkel zaklatják, végre egy olyan lehetőség, ahol a felhasználó személyre szabhatja mi az ami érdekli, és azonnal értesülni akar róla, és mi az ami nem fontos. Késve kezdődik, vagy elmarad? Mielőtt csinibe öltözne és elindulna az előadásra, az alkalmazás értesítést küld a változásról, a beállított bérlettel kapcsolatban.
Jegyrendelés: azoknak akik már tudják mit akarnak, és mikor. Klikk-klikk és már kész is a jegyrendelés. Köszönet a jegy.hu csapatának.

A többi csak hab a tortán,
azonnali megosztás
Facebook elérés az alkalmazásból,
egyedi „push” értesítés beállítások,
azonnali kapcsolat,
navigáció a Vörösmarty Színházhoz a Google navigáció segítségével

Sajnos van olyan dolog amire nem képes az alkalmazás, beülni és élvezni az előadást, de minden másban segíti a színház látogatót.

Vörösmarty Színház a közösség színháza, vágd zsebre most!

What’s New

Version 2.0.7

Videó és jegyrendelés javítás

Information

Seller
Csaba Matyus
Size
18.6 MB
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like