Screenshots

Description

U wilt zich goed voorbereiden op het examen Vaarbewijs 1, Vaarbewijs 2 en/of Marifonie? De Vaarbewijs-app voor uw tablet, smartphone en/of computer bevat de duidelijkste, gebruiksvriendelijkste en meest up-to-date online cursus. 98% van onze cursisten slaagt!

Alle nieuwe examenonderwerpen zijn in de Vaarbewijs-app verwerkt, zodat u op het examen niet verrast wordt. Dit is een groot voordeel ten opzichte van een boek, dat de veranderingen en nieuwe vragen niet op tijd kan verwerken. Als u de Vaarbewijs-app gebruikt, hoeft u geen boek aan te schaffen.

De examenstof is de afgelopen jaren zo uitgebreid geworden dat het belangrijk is om alle informatie zelf eigen te maken. Met een mondelinge, klassikale dagcursus is het onmogelijk de volledige examenstof in één dag over te brengen. Met de Vaarbewijs-app bepaalt u zelf wanneer en hoeveel tijd u besteedt.

De Vaarbewijs-app behandelt alle onderwerpen die op het examen gevraagd worden en is afgestemd op de allerlaatste exameneisen. De stof wordt afgewisseld met multiple choice examenvragen. Eventuele vragen kunt u per e-mail aan de cursusleider Laurens Leeuwenberg stellen.

Zoals bij iedere app vermeldt Apple hieronder dat 'Delen met gezin' ondersteund wordt. Dit betekent dat de app op meerdere apparaten geïnstalleerd kan worden. Bij het gebruik van de cursus(sen) in de app is dit niet zinvol omdat de Vaarbewijs-app persoonsgebonden is. Het is niet mogelijk om uw account te delen met anderen.

What’s New

Version 1.5.4

Kleine verbetering aangebracht.

Information

Seller
Vaarbewijs.nl B.V.
Size
7 MB
Category
Education
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Dutch

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free
In-App Purchases
  1. Cursus Vaarbewijs 1 $74.99
  2. Cursus Marifonie $74.99
  3. Cursus Vaarbewijs 2 $79.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like