iPhone Screenshots

Description

Medlemsapp for VW-Audi Club Norwegen

VW-Audi Club Norwegen lanserer VACN Appen!

Som den første merkespesifikke bilklubb i Norge har vi den ære av å lansere vår egen app, VACN Appen, en app som gir deg tilgang til medlemskortet ditt, nyheter, informasjon om treff og klubbens rabattavtaler rundt om i landet.

Nå trenger du ikke lenger å huske å ta med deg medlemskortet ditt når du skal bruke klubbens litt over 100 forskjellige rabattavtaler rundt om i landet. Du viser bare frem ditt gyldige medlemsskort rett i appen. Du kan enkelt sjekke appen etter rabatter i ditt nærområde før du handler.

Appen gir deg også tilgang til de siste artikler på vacn.no, du har mulighet til å lese om treff og events og andre ting som skjer i klubben.

Du har muligheten til å skru på varsling, da vil du kunne motta de siste nyheter og informasjon ifra klubben om nye rabattavtaler, treff og lignende før alle andre.

Appen er gratis og tilgjengelig for alle, men du må ha et gyldig medlemsskap for å kunne logge på og se rabattavtaler og fremvise et gyldig medlemskort.

Er du ikke medlem, men ønsker å ta i bruk alt som appen kan tilby deg, melder du deg inn på vacn.no.

What’s New

Version 2.0.1

Nytt design

App Privacy

The developer, AFF Holding AS, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You Might Also Like