Screenshots

Description

Als actief beleggende klant bij Van Lanschot wilt u graag snel kunnen schakelen. Met de Beleggen App heeft u altijd, waar dan ook, direct toegang tot uw beleggingen voor zowel uw Beleggingsadvies, Zelf Beleggen en/of Vermogensbeheerportefeuille (Index+ variant). In de app ziet u waarin en waar ter wereld u belegt. De rendementsontwikkelingen van de portefeuille zijn real-time beschikbaar. Ook is het via de app mogelijk om eenvoudig en snel contact te leggen met uw persoonlijke beleggingsadviseur en/of centrale orderdesk. Hiermee combineert Van Lanschot de persoonlijke aandacht van een Private Bank met digitale ondersteuning van hoge kwaliteit.

Veiligheid
Met de Van Lanschot Beleggen App bekijkt u uw beleggingsportefeuille via een beveiligde verbinding. U kunt eenvoudig en veilig inloggen met een zelf gekozen 5-cijferige toegangscode of met uw vingerafdruk. Er wordt geen persoonlijke informatie opgeslagen op de mobiele telefoon. We raden u aan om altijd de nieuwste versie van de app te gebruiken; zo heeft u voortdurend de nieuwste functionaliteiten en voldoet de app aan de huidige veiligheidsnormen.

Koppel de app aan uw portefeuille
Voordat u de Beleggen App kunt gebruiken, moet u deze aan uw beleggingsportefeuille koppelen. Dat doet u via Mijn Van Lanschot.

Heeft u vragen over het registratieproces? Neem dan contact met ons op via uw Banker, uw Beleggingsadviseur of bel Client Services (0800 1737).

Wat vindt u van de app?
Wij zijn erg benieuwd wat u van de Van Lanschot Beleggen App vindt. Dit kunt u laten weten aan uw banker, beleggingsadviseur of door een review in de App Store te plaatsen.

What’s New

Version 2.8.0

We zijn voortdurend bezig om de Beleggen App te verbeteren. Wat is er nieuw:

- Ook uw Private Banker en/of Relatie manager kan u nu berichten sturen in de app waarvan u een notificatie ontvangt
- Bug opgelost rondom het inloggen met Face ID
- Kleine verbeteringen en bug fixes om de app beter te maken

Heeft u feedback of suggesties om de app te verbeteren? Ga naar “Meer” en kies “Geef Feedback”

Ratings and Reviews

4.6 out of 5
7 Ratings

7 Ratings

Information

Seller
Van Lanschot N.V.
Size
148.2 MB
Category
Finance
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Dutch, French

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like