iPhone Screenshots

Description

Gjej produkte vendore. Gjej zëvendësim për produktet e huaja. Për vendin tënd.

Platformë inovative për promovim të produkteve vendore, e cila mundëson gjetjen e produkteve vendore dhe zëvendësimeve vendore për produktet e huaja me vetëm një skenim të barkodit.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

ahsuencnslapejdnsmalwpc ,

Aplikacion shume i nevojshem

Idea gjeniale per krijimin e ktij aplikacioni. Funksionon perfekt, lehteson punen ne maksimum.

App Privacy

The developer, Edon Mustafa, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You Might Also Like

Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping