Ventilatie Service Center 4+

Stichting Samen duurzaam in beweging

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

We zijn er trots op dat we een bedrijf / stichting hebben die meedenkt met de duurzaamheid van de maatschappij. Ons doel is om de hoogste kwaliteit reparatie- en installatiediensten te leveren binnen het budget van de klant samen met een uitstekende klantenservice. We begrijpen dat tijd en kosten cruciaal zijn en we proberen boven de verwachtingen van onze klant uit te stijgen. Om onze klanten gerust te stellen, bieden we waardevolle geld besparende service- en reparatiediensten aan.

Ventilatie Service Center is onderdeel van Stichting Samen Duurzaam in Beweging

Stichting SDiB streeft ernaar om mensen en organisaties met elkaar in verbinding te brengen om duurzaamheid te bevorderen. Daarnaast worden initiatieven genomen om projecten van de grond te krijgen die duurzaamheid dichterbij brengen.

Wij werken eraan dat zoveel mogelijk personen en organisaties bijdragen aan een circulaire samenleving en economie, waarbij geen nieuwe grondstoffen meer worden gebruikt, geen afval meer wordt gecreëerd. Onze winst gaat einde van het jaar naar goede doelen. Op de website https://sdib.nl staan onze donatiebedragen met verhalen waar het geld voor gebruikt is.

We hebben uitgebreide ervaring opgedaan bij het oplossen van de meest complexe technische taken wat ons in staat stelt om u de beste service te bieden. Wij werken met geavanceerde apparatuur om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Als u naar iets op zoek bent wat niet in onze online shop staat kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij streven naar een zeer snelle levertijd, vandaag voor 17:00 uur besteld volgende werkdag verstuurd. Dit geldt voor nieuwe producten. Voor gebruikte of gereviseerde producten kan het 2 a 3 werkdagen duren.

Ons succes is niet alleen het resultaat van de betrouwbaarheid van onze producten maar ook van onze organisatie.

U kunt altijd op ons rekenen en onze klantenservice is altijd bereikbaar 7 dagen per week via telefoon, whatsapp of e-mail.

App Privacy

The developer, Stichting Samen duurzaam in beweging, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Andreaskerk Dordrecht
Lifestyle
Brink Home
Lifestyle
Quatt – Hybrid Heat Pump
Lifestyle
Wandelen in Overijssel
Lifestyle
Renson Ventilation
Lifestyle
Stop Heling
Lifestyle