VerTe 4+

Tarik Jasarevic

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

VerTe predstavlja prvu aplikaciju u BiH namijenjenu za kreiranje rezervacija hotelskih usluga i smještajnih jedinica. Kao moderna i multifunkcionalna platforma na ovaj način VerTe omogućava brz i praktičan pregled hotela, kao i rezervisanje potrebnih hotelskih soba.
Korisnici prvenstveno imaju priliku da se informišu o hotelima, pogledaju sadržaj i fotografije istih.
Aplikacija posjeduje ''Loyalty program'' koji omogućava prikupljanje bodova za ostvarivanje popusta. Korisnici mogu iskoristiti taj isti popust na sadržaj po njihovom izboru prilikom narednog dolaska u hotele.

Aplikacija je napravljena tako da svaki korisnik ima mogućnost brzo i efikasno pregledati sadržaj, a zatim i napraviti rezervaciju ukoliko želi. Registracija i kreiranje profila je jednostavno i ne zahtjeva previše informacija, te je to glavna karakteristika na samom početku.
Nije neophodno kreirati račun da biste koiristili aplikaciju, te je to prednost za korisnike koji žele samo da se informišu i pogledaju šta nude hoteli, da pregledaju fotografije i same cijene korištenja usluga.
Za stalne goste hotela, ovo je izuzetna prilika da ostvare popust poslije svakog puta kada iskoriste uslugu. Ono što predstavlja dodatnu prednost jeste i širenje same aplikacije putem preporuke. Za svaku preporuku, korisnik ima dodatni bonus tj. bodove na svom profilu.

What’s New

Version 1.2

Popravljeni bugovi.
Portret mod aplikacije.

App Privacy

The developer, Tarik Jasarevic, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Cone Clash Survivor 3D
Games
Objekti.ba
Business
Maverus
Business
MRO.RS
Business

You Might Also Like

BEX Loyalty
Travel
Vikendholičari
Travel
e-GO Pure motion - Carsharing
Travel
Dubrovnik Airport
Travel
allSmart loyalty
Travel
OneCharge HR
Navigation