iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

De VervangingsManager maakt het mogelijk om vervangingen van leerkrachten op een professionele en snelle wijze te beheren, plannen en automatiseren. De invalpool software biedt gemak aan besturen, scholen en invallers binnen het basisonderwijs die met flexibele opvulling van bijvoorbeeld vacatures, tijdelijke onderbezetting, ziekte en zwangerschapsverloven te maken hebben.

Met de VervangingsManager-app van IJK kunt u voor verschillende accounts vervangingsaanvragen ophalen, inzien en bevestigen. Ook kunnen gebruikers hun beschikbaarheid opgeven middels de agenda functionaliteit.

Inmiddels maken tientallen schoolbesturen, vervangingspools, personeelsclusters, brancheverenigingen en administratiekantoren gebruik van de VervangingsManager. Ruim 2.500 scholen zetten de software succesvol in. Meer informatie? www.vervangingsmanager.nl

Nieuw

Versie 2.8

Voor schooldirecteuren is er een nieuwe functionaliteit. U kunt vanaf nu met één of meerdere schoolaccounts inloggen op de app. Zo kunt u op een eenvoudige manier aanvragen invoeren en bekijken. Daarnaast is het mogelijk om de formatie van scholen te beheren.

Informatie

Seller
IJK B.V.
Grootte
67.3 MB
Categorie
Productivity
Compatibiliteit

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Talen

Dutch

Leeftijd
Rated 4+
Copyright
© 2018 Driessen Groep
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou