Skærmbilleder

Beskrivelse

Med Vester Planroom Track får du Fejl- og mangelregistrering, Sikkerhedstilsyn på en intuitiv og behagelig måde. Vester Planroom Track arbejder sammen med Vester Planroom IKT, men kan også bruges selvstændigt.
Har du behov for fejl- og mangelregistrering til dit projekt og ønsker en fast, lav omkostning hertil er Vester Planroom Track det oplagte valg. Med Vester Planroom Track opnår du fuld fleksibilitet; Ingen begrænsninger på antallet af mangellister, ingen indbyggede begrænsninger på antallet af mangler i en mangelliste. Ingen begrænsninger på antallet af brugere der tilknyttes.

Fordel mangler på de entrepriser der er involveret i projektet. Vester Planroom Track er rollebaseret, og giver mulighed for at hver entreprise kan opdeles i flere adgange. Hver tilknyttet bruger har sin egen konto, og der er fuld sporbarhed på alle ændringer.

Dårlig internetforbindelse i p-kælderen? Vester Planroom Track fungerer online og offline.

Behov for en blanding af smartphones og tablets fra forskellige mærker? Vester Planroom Track kører på tværs af alle skærmstørrelser og alle nyere enheder.

Nyheder

Version 1.24.4

Fejlrettelser

App-anonymitet

Udvikleren, Vester Kopi A/S, har ikke givet Apple oplysninger om sine fremgangsmåder vedrørende anonymitet og håndtering af data. Du kan få flere oplysninger her: udviklerens anonymitetspolitik.

Ingen oplysninger angivet

Udvikleren skal give oplysninger om anonymitet, når den næste opdatering af appen indsendes.

Understøtter

  • Familiedeling

    Op til seks familiemedlemmer vil kunne bruge denne app, når Familiedeling aktiveres.

Måske kan du også lide