Screenshots

Description

TVGuide gir deg inspirasjon og tips til hva du skal se på. Du får full oversikt over alt av innhold fra alle streamingtjenester og TV-kanaler på ett sted. Bruk filteret til å velge sjanger, det nyeste, det mest populære og det som er høyest vurdert.

Start
På startsiden får du rask oversikt over hva som går på TV og hva som er nytt hos streamingtjenestene. Du tilpasser siden enkelt inne på “Min side”. Vi har alle de mest populære streamingtjenestene som for eksempel Netflix, HBO Nordic, TV2 Sumo, Dplay, Viaplay, Disney+, Viafree, AppleTV+, Cmore og Itunes, og flere enn 200 TV-kanaler å velge mellom. Både de streamingtjenestene og TV-kanaler kalles kanaler hos oss, og inne på “Min side” kan du legge til og fjerne kanaler eller bytte om på rekkefølgen de vises i på startsiden.

Film & Serier
Her finner du inspirasjon og oversikt over alle filmer og serier fra en rekke streamingtjenester. Du kan se hva som er nytt, mest populært og høyest vurdert. På denne siden kan du også velge hvilke du abonnerer på og kun se innhold fra dem om du ønsker det.

Utforsk
Søk etter programmer, en skuespiller, en serie eller en film uansett om den er tilgjengelig som streaming eller på lineær-TV.

Stream med ett klikk
Få oversikt over hvilke streamingtjenester som viser programmet eller filmen du ønsker å se, klikke deg direkte inn til streamingtjenesten hvor du kan se programmet eller filmen på mobilen eller for eksempel på din TV via Cromecast eller Airplay.

Min side
I tillegg til at du enkelt kan velge kanaler og streamingtjenester, kan du også her kontakte oss ved behov.

Logg inn
Ved å registrere deg på TVGuide får du tilgang til å lagre dine kanaler. Når du er logget inn kan du velge å bli påminnet hver gang en av dine valgte serier kommer med en ny episode.

Favoritter
Trykker du på hjertet inne på et program lagrer du det som favoritt, og du får enkelt oversikt over når programmet blir tilgjengelig hos streamingtjenesten eller når det går på TV.

Påminnelser
Når du leser om et program kan du sette på en påminnelse slik at du får beskjed når programmet starter. I tillegg kan man velge å legge inn påminnelser i sin private kalender for ikke å gå glipp av neste episode i sin favorittserie for eksempel.

Vi håper du liker appen vår, og gleder oss til å ønske deg velkommen som bruker av VG TVGuide.

What’s New

Version 8.1.0

Ny startside med både streamingkanaler og TV-kanaler
Velg dine kanaler og tilpass rekkefølgen de vises i direkte på startsiden eller på Min side
Oppdatert Min side og Mine kanaler, som nå inneholder både TV og streaming
Klikk på et program på startisden og kom direkte til programbeskrivelsen
Flere små og store design- og brukervennlighetsforbedringer

Ratings and Reviews

4.7 out of 5
12 Ratings

12 Ratings

App Privacy

The developer, VG Mobil, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

 • Purchases
 • Location
 • Contact Info
 • User Content
 • Search History
 • Identifiers
 • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

 • Diagnostics
 • Other Data

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

 • Family Sharing

  With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You Might Also Like

Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment