Screenshots

Description

VGs TV-Guide er noe alle TV- og strømmeseere må ha for å få inspirasjon til hva de skal se, og få oversikt over hva som går på de ulike TV- og strømmetjenestene.

TV-program
Få oversikt over hva som går på TV, vi har over 150 kanaler. Dersom man ønsker å spesifisere hvilke kanaler som dukker opp i kanaloversikten, går man til “Min side” under “Kanalvalg”.

Strømming
I strømmeguiden kan du finne inspirasjon og få oversikt over alle filmer og serier på strømmetjenestene. Du kan se hva som er nytt, mest populært og som har høyest brukerrangering på alle strømmetjenester. Også her kan du velge ut hvilke strømmetjenester du abonnerer på, og kun få innhold fra dem.

Utforske
Søk på et program, en serie eller en film uansett om det går på TV eller strømming.

Min side
I tillegg til å kunne velge kanaler og strømmetjenester, kan du her kontakte oss eller se hva VG har skrevet om det siste innen film og serier.

Logg inn
Ved å registrere seg på tv.nu kan man lagre sine kanalvalg og få tilgang til sitt eget TV-program uansett hvilken plattform man bruker TV-Guiden på. Som innlogget kan du velge å bli påminnet hver gang dine serier kommer med en ny episode.

Påminnelser
Når du leser om et program kan du sette en påminnelse slik at du får beskjed når programmet starter. I tillegg kan man velge å legge inn påminnelsene i sin private kalender.

Favoritter
Gjennom å trykke på hjertet inne på et program kan du ha oversikt over når programmet går på TV eller er tilgjengelig på strømmetjenester.

Håper du liker appen vår. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen som bruker av TV-Guiden.

What’s New

Version 7.3.5

Takk for at du bruker TV Guide! Ny versjon inneholder:
- Feilrettinger

Ratings and Reviews

4.7 out of 5
10 Ratings

10 Ratings

Information

Seller
VG Multimedia AS
Size
88.4 MB
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Norwegian Bokmål

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like