Screenshots

Description

Välkommen till Vi. Här kan du läsa och lyssna på starka berättelser om vår tid.

Vi har publicerat nyfiken kvalitetsjournalistik sedan 1913. Nu behöver vi dig som medlem för att fortsätta att skapa berättelser som berör och gör skillnad.
Vi ger dig inte bara god journalistik utan även exklusiva medlemsträffar, unika erbjudanden och möjlighet att bidra med din kunskap – så att vi kan skapa journalistik som gör avtryck.

För över 100 år sedan föddes Vi ur tanken på att vi tillsammans kan göra något bättre. Då var kooperation ett modeord – i dag talar vi om delningsekonomi, crowdsourcing och öppen innovation.
Nu vill Vi bjuda in dig till ett kretslopp av idéer, historier och insikter. Du kan bidra med kunskap till en journalistik som gör avtryck; i papper, digitalt och på scenen. Våra berättelser sår frön till samtal, tankar och handlingar.
Vi speglar vi vår tids stora frågor och lyfter de viktigaste samtidspersonerna med hjälp av Sveriges bästa skribenter och fotografer.
1983 grundades Vi-skogen som med hjälp av träd minskar fattigdomen i östra Afrika. 2006 startade Vi Teskedsorden som verkar för mångfald. Genom alla år har Vi varit en viktig del av det offentliga samtalet. Det kommer vi fortsätta med. Gärna tillsammans med dig.

What’s New

Version 1.50

Rättat några buggar i artikellistan.

Information

Seller
Vi Media AB
Size
23.2 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like