VideoSamtale 17+

Region Nordjylland

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

VideoSamtale er til dig, der er patient i Region Nordjylland, og som har en aftale via video med et hospitalsafsnit eller ambulatorium. Med VideoSamtale kan du og sundhedspersonalet både se og høre hinanden, og I kan drøfte din behandling og dit helbred, uden at du behøver transportere dig hen til hospitalet.

For at kunne bruge VideoSamtale, er det en forudsætning, at du har NemID.
Vær opmærksom på, at det er dig og sundhedsspersonalet, der aftaler, om en videosamtale er en mulighed i den enkelte situation.

Når du installerer VideoSamtale, skal du give tilladelse til, at appen må bruge mikrofon og kamera på telefonen. Det er de funktioner, der skal bruges, for at du og sundhedspersonalet kan se og høre hinanden ved videosamtalen.

Den dag du er indkaldt til samtale via VideoSamtale, skal du åbne appen og logge ind med dit NemID. Appen viser dig nu din aftale med afdelingen, som du klikker på. Du er nu placeret i et "venterum", hvor du venter, indtil sundhedspersonalet, du har en aftale med, "ankommer" og starter samtalen.

Hvis du logger ind en dag, hvor du ikke har en aftale, vil det stå i appen, at der ikke er planlagt en aftale den aktuelle dag. Mener du, at dette er en fejl, så ring til hospitalsafsnittet eller ambulatoriet. Du finder afsnittes kontaktoplysninger i dit indkaldelsesbrev.

Har du tekniske problemer med at installere VideoSamtale, kan du finde hjælp på www.rn.dk/videosamtale. Du kan også kontakte Region Nordjyllands IT-support på tlf. 9764 8450.

What’s New

Version 1.44

Vi arbejder hele tiden på at gøre appen bedre. Denne version inkluderer forskellige forbedringer og fejlrettelser.

App Privacy

The developer, Region Nordjylland, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • Identifiers
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Education
Health & Fitness
Health & Fitness
Utilities
Education

You Might Also Like

Medical
Medical
Medical
Medical
Health & Fitness
Health & Fitness