Vikni Taksi - Викни Такс‪и‬ 4+

Gorjan Shukov

    • 5.0 • 1 Rating
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Викни Такси е апликација која ги содржи сите броеви на такси компаните во Скопје. Освен нивното име, е прикажан и попустот што го нуди компанијата, фиксниот и/или мобилниот телефон.

Вградена е и опција наречена "таксиметар" која овозможува на корисникот да пресмета отприлика колку треба да му биде наплатено за патувањето базирано на тоа колку време се вози и колкав пат е поминат.

Апликацијата има и опција "Најбарани" која го брои вкупниот број на повици кон такси компаниите направени од страна на корисниците на Викни Такси преку апликацијата во периодот од Октомври 2013 до денес. Повиците се бројат постојано, но се освежуваат еднаш дневно.

Има можност за додавање на неколку омилени такси компании и нивно брзо повикување.

What’s New

Version 1.1

This app has been updated by Apple to display the Apple Watch app icon.

* Bug fixes

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Anton31kah10 ,

Amazing app... I love it

I've been waiting for something like this for 2 years because I'm tired of getting lost not knowing numbers of taxi companies and ending up with the most expensive and stupid taxi company driven by drunk stupid drivers that insult, swear and then steal my money

App Privacy

The developer, Gorjan Shukov, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

You Might Also Like

BeeRide - On Time
Travel
AR Taxi
Travel
e-Enjoy - live the moment
Travel
Moscow Metro Route Planner
Travel
Nasirtours Reservations
Travel
Cammeo
Travel