Screenshots

Description

Tedd zsebre a Balatont! – itt a Vitorlázz Itthon applikáció

A Vitorlázz Itthon APP küldetése, hogy megadjon lehetőség szerint mindent, amire szüksége lehet egy túravitorlázónak, aki szívesen vesz részt túraversenyeken is a Balatonon. Megtalálhatók benne a legérdekesebb Balaton körüli látványosságok, hírek, események, a kikötők közeli vendéglátóhelyek és persze az előzetesen felmért és minősített Marinák. Az alkalmazás segíti a magabiztos elindulást a kikötőből, csakúgy, mint a gondtalan navigációt és a biztonságos megérkezést, de akár még versenyezhetünk is ismerőseinkkel a különböző rekordokért. Mindemellett számos vendéglátóhely kedvezményét is érvényesíthetjük okostelefonunk segítségével.

Navigál a vízen
Ha hosszan nyomsz egy pontra a térképen, akkor segíti az oda navigálás, piros és zöld nyilakkal balra és jobbra, ezzel akár kezdő kormányosok is sokkal könnyebben tarthatják az irányt és megtalálhatják a cél felé a legkedvezőbb krajcolási szöget is, a profi versenyzőkhöz hasonlóan.
Túrákat javasol
Különböző tematikájú túrajavaslatokból válogathatsz, akár a kilátokat kedveled vagy a gasztronómiai különlegességek érdekelnek. Kifejezetten vitorlázóknak gyűjtöttük össze azokat a helyeket, amelyek közel vannak a kikötőkhöz, az éttermektől a szálláshelyeken keresztül akár a hajójavításig, bérlésig vagy oktatásig.
Bármikor teljesíthető Regattákat ajánl
Az alkalmazásban a központilag feltöltött versenyek listázódnak ki. Ezeket bármikor lehet teljesíteni, nem csak a verseny valós időpontjában.
Mindent elmond a kikötőkről
A célba vett kikötőkről odaérkezés előtt pontosan tájékozódhatsz. Megtudod milyen színvonalat nyújt, hány vendég helyet biztosít de megtalálod a kikötőmester elérhetőségét is. Az alkalmazás megmutatja merre találod a mosdókat, vagy éppen a grillezéshez alkalmas tűzrakóhelyeket. Előzetesen gyönyörködhetsz a vízről levegőből vagy a szárazföldről készült körpanorámás felvételekben.
Hajónaplót vezet
Érdemes beregisztrálni már az elején, mert ilyenkor megörökítheted a nyomvonaladat, amerre jártál és az érdekes helyeket, hogy visszatalálj ugyan azokra a pontokra, megteheted még egyszer ugyan azt az útvonalat a barátaiddal is.
A parton is segít
Ha találtál egy éttermet vagy kilátót akkor elvisz az APP a legközelebbi kikötőbe vízi navigációval, majd kikötés után parti navigációra vált. Gyűjthetsz pontokat a meglátogatott helyekről, a kitett QR kódok beolvasásával (esetleg nyereményekkel).

Kedvezményeket érvényesít
Ha nincs nálad a Vitorlázz Itthon kártyád, akkor az alkalmazás ezt is pótolja, élvezheted a kedvezményeket az applikációban levő virtuális kártyáddal. Egy csokorba szedhetet a kedvezményeket nyújtó helyeket is és a Balaton bármely pontjáról odanavigálhatsz.

What’s New

Version 1.9

Hibajavítások

App Privacy

The developer, Intermap, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

News
Navigation
News
News

You Might Also Like

Travel
Navigation
Travel
Travel
Travel
Navigation