Vjersha dhe Përralla 4+

Shumë aktivitete dhe lojëra

Egzon Arifi

Designed for iPhone

    • 5.0 • 3 Ratings
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Vjersha dhe Përralla është aplikacion me qëllime edukativo-arsimore.
Në këtë aplikacion mund të gjeni shumë vjersha dhe përralla. Vjershat dhe përrallat janë me ilustrime dhe zërim që e bëjnë aplikacionin shumë të dobishëm për përdoruesit dhe njëkohësisht shumë më të kapshëm për mësim. Mëso duke lozur është qëllimi i këtij aplikacioni që shërben kryesisht për të memorizuar vjersha, përralla dhe elemente tjera të përditshmërisë.
Kategoritë e aplikacionit janë:
• Vjersha
Vjershat që mund t’i gjeni në aplikacionin tonë janë:
• Harabeli i uritur
• Miqtë e shtëpisë
• Sa gëzim
• Duart tona
• Fjala
• I dashur atdhe
• Libri
• Festa e fëmijëve
• Qukapiku
• Qershia (Gjëgjëzë)
• Sytë e kaltëer
• Bardhësi
• Shiu
• Kënga e abetares
• Pula dhe miu
• Vjeshta e artë
• Nëna ime

• Përrallat
Në u sjellim përrallat në mënyrë dixhitale, përdoruesi mund të lexoj, ose dëgjoj përrallën dhe të ndjek atë me anë të ilustrimeve që jane shumë të dobishme për zhvillim.
Disa nga përrallat janë:
• Kësulëkuqja
• Pinokio
• E bukura dhe Bisha
• Luani dhe miu
• Sorra e etur
• Rrushi i papjekur
• Qeni lakmitar
• Bricjapët budallenj
• Luani lakmitar
• Dhelpra dhe lejleku

• Lojërat
Lojërat është kategori tjetër e aplikacionit ku në të janë edhe tre nënkategori që shërbejnë tërësisht për të mësuar elemente të ndryshme dhe për të memorizuar ato.
• Kuizi
Kuizi përbëhet nga pyetje të ndryshme, rreth kafshëve, automjeteve, profesioneve të ndryshme. Përdoruesi duhet të zgjedh njërën nga katër opsionet për të parë nëse është përgjigjur pozitivisht ose jo. Opsionet e përgjigjeve janë tëresisht me imazhe për të bërë shumë me interaktive komunikimin me përdorues.
• Ngjyrosja
Në këtë nënkategori ju mund të ushtroni të ngjyrsoni kafshë të ndryshme me ngjyrat tuaja të preferuara dhë kështu të zhvilloheni, dhe të praktikoni ngjyra të ndryshme mbi kafshë dhe elemente të ndryshme
• Luaj & Mëso
Luaj dhe mëso është kategori ku ju mund të mësoni kryesisht rreth kuzhinës, pra të dalloni ushqime të ndryshme duke përfshirë pemë dhe perime. Por edhe elemente tjera siç janë metalet, riciklimin e mbeturinave, mësimin e ngjyrave e kështu me radhë.

Duke përdorur këtë aplikacion ju:
• Do të mësoni shumë vjersha
• Do të mësoni shumë përralla
• Do të ushtroni të ngjyrosni kafshë të ndryshme
• Do të zhvilloni intelegjencen
• Do të ushtroni të mbajturit në mënd
• Do të jeni më produkiv në mësime
Nëse e pëlqeni aplikacionin ju lutem na vlerësoni me pesë yje.
Për çdo kritikë ose sugjerim ju lutem mos hezitoni dhe na shkruani në bee.apps2@gmail.com

What’s New

Version 1.0.5

* Performance improvement, new games

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

App Privacy

The developer, Egzon Arifi, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Games
Entertainment
Education
Education
Education
Education

You Might Also Like

Education
Education
Education
Education
Education
Education