Screenshots

Description

VNC Magazine is een app waar enkele malen per jaar magazines in worden gepubliceerd met nieuws van de vakbond, de CAO en gerelateerd luchtvaartnieuws.

De VNC is al sinds 1946 de organisatie voor al het Nederlands cabinepersoneel. Voor én door cabinepersoneel staan wij voor ons vak. Wij doen er alles aan om jou in dit vliegende vak te ondersteunen. Van het beschermen van arbeidsvoorwaaren en werkgelegenheid tot juridisch advies en van het bieden van trainingen tot het verschaffen van actuele informatie en het geven van interessante kortingen.

Wij maken ons hard voor uiteenlopende kwesties die in ons werkveld passeren. Met goed onderbouwde argumenten, een volhardende aanpak en een stevige discussie wanneer dat nodig is weten onze bestuursleden keer op keer successen te behalen.

En weet je wat de VNC zo bijzonder maakt? Het is een vereniging voor én door cabinepersoneel. Onze bestuursleden vliegen zelf en weten dus precies tegen welke onderwerpen je aan kunt lopen. De lijnen zijn kort, het contact persoonlijk en de adviezen praktisch en doelgericht. Doe je voordeel met onze kennis en tactiek, word lid!

What’s New

Version 1.1.1

Opmaak-technische verbeteringen voor oudere iOS-versies.

Information

Seller
Vanderperk Groep B.V.
Size
5.8 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© VNC online
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like