iPhone Screenshots

Description

Aplikacija Voli sebe pomoći će vam da se na kraju dana opustite i zahvalite sebi što ste takve kakve jeste – snažne, pametne, voljene, hrabre, samouvjerene, lijepe...
Vođeno opuštanje tehnika je pomoću koje, slušajući glas, mentalno opuštate sve dijelove tijela.
Tijelo se oslobađa stresa, smanjuje se broj misli, stišavaju prenaglašene emocije. Svakome je potrebno 10 minuta u danu samo za sebe. Odvojite tih 10 minuta svaki dan, i uživajte u opuštanju. Za ovu meditaciju nije vam potrebno prethodno iskustvo. Udobno se smjestite, te pritiskom tipke "play" pokrenite meditaciju. Meditacija Voli sebe pomoći će vam da se opustite i smanjite stres.
Ako ovo činite redovito, osjećaj zadovoljstva i sreće bit će više prisutan u vašem životu.
Aplikacija Voli sebe napravljena je u suradnji sa Udrugom "Sve za Nju" iz Zagreba, Udrugom "Amica Educa" iz Tuzle, i timom tvrtke Ad Vitam d.o.o. koja već osam godina proizodi Ženski rokovnik, naprodavaniji i najpopularniji rokovnik za žene u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Aplikacija Voli sebe je nastala kao dio teme rokovnika za 2016. godinu koja govori o tome da voliti sebe nije egoizam nego odgovornost kako prema sebi, tako i prema drugima. Aplikacija je besplatna za skidanje, i zajednički je doprinos tima koji je radio na njenom stvaranju osnaživanju žena na našim prostorima.

What’s New

Version 1.0.0

This update is signed with Apple’s latest signing certificate. No new features are included.

Information

Seller
Leftor d.o.o. za informaticki inzinjering, marketing i usluge Tuzla
Size
36.8 MB
Category
Music
Compatibility

Requires iOS 8.4 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like