VolkerWessels WAVE 9+

Koninklijke VolkerWessels N.V.

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Deze applicatie kun je gebruiken om op een project van VolkerWessels op een snelle en eenvoudige manier een incident te melden.

De incidentmeldingen worden rechtstreeks gekoppeld aan het betrokken project zodat de projectverantwoordelijke en de veiligheidskundige altijd direct geïnformeerd zijn en overzicht hebben van de meldingen. Zelf ontvang je een kopie in je mail. En ook in de app vind je een overzicht van de door jou ingevulde meldingen.

De projectverantwoordelijke of de veiligheidskundige kunnen eenvoudig vervolgacties uitzetten en analyses uitvoeren. Via GPS wordt automatisch de locatie en adres van het incident geregistreerd. In de WAVE-app worden foto’s van de incidenten vastgelegd en indien mogelijk van de genomen maatregelen om de incidenten te verhelpen.
Daarnaast worden de ernstige ongevallen met ook rechtstreeks opgeslagen op concernniveau zodat VolkerWessels ook direct geïnformeerd is en overzicht heeft van de meldingen. Op concernniveau worden van deze meldingen analyses gemaakt. Zo leren we met elkaar van de meldingen en kunnen we in de toekomst herhaling voorkomen.

VolkerWessels WAVE. Wees Alert! Veiligheid Eerst!

What’s New

Version 4.5.0

Bugfixes

App Privacy

The developer, Koninklijke VolkerWessels N.V., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • User Content

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Wevi Leaseapp
Business
Bnext.nl
Business
VWT Inspectie en Toets App
Productivity
VWT Declaratie App
Productivity
Ed Controls
Business
Bouwpas
Productivity