iPhone Screenshots

Description

Wandelen door Groningen is lopen door het Antropoceen, dit tijdperk waarin de mens overal zijn vingerafdruk zet. Nergens in Nederland is die zo zichtbaar als hier. Groningen is ons voorland. Maar wat betekent dat? Voorland is een plek én een tijd. Het is het land voor de dijk en het is ook de toekomst die je al kan vermoeden, maar waar we nog niet zijn.

Deze app is een uitnodiging om mee te wandelen door het eeuwenoude Groninger cultuurlandschap langs vier routes en al wandelend te luisteren naar een tijd die komt. Daarbij worden vier urgente thema’s in het vizier gehouden: het stijgende water, de verschralende biodiversiteit, het verdwijnend erfgoed en de opwarmende aarde. In Voorland denken bewoners en experts mee over lokale oplossingen voor deze mondiale problemen, waarnaar u kunt luisteren tijdens het wandelen.

Voorland Groningen pretendeert niet te voorspellen hoe het morgen zal zijn, maar biedt een nieuwe lens om te kijken naar het Groningen waar u doorheen wandelt.

What’s New

Version 1.1.1

Kleine aanpassingen in de teksten.

App Privacy

The developer, Stichting De Middendijk, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You Might Also Like