VoxiKids - Easy Speech 4+

SPEAKQUEST SRL

    • Free
    • Offers In-App Purchases

Screenshots

Description

#1 APLICATIE DE INVATARE PENTRU COPII
Romana
English, American English (disponibile din 2024)
Dezvoltata de experti in psihologia copilului si educatie speciala si certificata pentru eficacitatea sa in imbunatatirea abilitatilor cognitive, de comunicare si pronuntie.

**CONTINUT DEZVOLTAT CU LOGOPEZI SI PSIHOLOGI**
**100% FARA RECLAME SI APROBATA DE MINISTERUL EDUCATIEI**
**INCLUDE SCREENING PENTRU TESTAREA TULBURARILOR DE LIMBAJ**

Aplicatie omologata de Ministerul Educatiei din Romania, ofera o experienta interactiva si captivanta de invatare pentru toti copii, chiar si pentru cei cu nevoi speciale.

TESTEZI DEZVOLTAREA LIMBAJULUI
Parintii au posibilitatea de a face un screening (testare) a tulburarilor de limbaj si comunicare ale copilului. Screeningul este potrivit pentru copii intre 0 si 9 ani.
Screeningul a fost realizat de:
Conf. univ. dr. CAROLINA BODEA HATEGAN
Lector asociat Dr. DOINA TALAS - departamentul de Psihopedagogie speciala, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca
Asist. univ. dr. RALUCA NICOLETA TRIFU - Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu", Catedra de Educatie Medicala, Disciplina de Psihologie Medicala

CONECTARE CU EXPERTI
Daca te ingrijoreaza rezultatul screening-ului te conectam cu logopezi si terapeuti prin VOXICLINIC (produs dedicat utilizarii pe laptop sau calculator - NU necesita instalat). In plus prima sesiune cu un specialist este gratuita.

NIVELURI CARE CRESC ODATA CU COPILUL TAU!
Aplicatia VoxiKids, include o gama larga de categorii, de la numere si litere la povesti, muzica si dezvoltarea scris-cititului plus multe altele. Jocurile vin cu indicii vizuale si auditive pentru a ajuta copiii sa-si imbunatateasca motricitatea fina, si abilitatile cognitive prin potrivirea, desenarea, alegerea si aranjarea elementelor in ordine.

URMARESTI PROGRESUL SI REALIZARILE COPILULUI
Ca parinte poti accesa rapoarte privind progresul si performanta copilului. Voxikids poate fi utilizata de toti copii cu varste intre 2,5 si 6 ani. Este potrivita si pentru copiii cu tulburari de dezvoltare sau invatare, cum ar fi tulburarea de spectru autist, sindromul Down, sindromul Asperger, ADHD, impedimente de vorbire si afazie si evident de orice copil care invata primele cuvinte.

COPIII INTALNESC PERSONAJE ORIGINALE SI AMUZANTE
VOXI este personajul principal, o vulpita desteapta si vesela si ghidul prietenos al aplicatiei Voxikids, ii incurajeaza pe copii sa exploreze si sa descopere lucruri noi. ALMA este creativa si iubitoare de jocuri, muzica si povesti. PUXIDino e un explorator caruia ii place sa descopere cuvinte noi, sa inteleaga intrebari si sa gaseasca raspunsuri corecte.

ALEGE VARIANTA PREMIUM VOXI
Ai acces nelimitat la toate cele peste +200 de jocuri educationale, +1000 de sunete, povesti audio, muzica , un curriculum personalizat si screening pentru depistarea tulburarilor de limbaj si comunicare pentru copiii intre 0 si 9 ani. In plus te poti conecta cu un specialist in logopedie care iti ofera o prima sedinta gratuita in VoxiClinic (produs dedicat utilizarii pe laptop sau calculator).

Incearca Voxikids astazi si ofera copilului tau o modalitate distractiva si eficienta de a-si imbunatati abilitatile cognitive, de comunicare, pronuntie si de motricitate. Abonamentele sunt disponibile pentru 1 luna (plata lunara), 6 luni sau 1 an.

Pentru mai multe informatii, consultati Politica noastra de confidentialitate si Termenii si Conditiile de utilizare.

Ajutor si asistenta: contact@voxikids.com

What’s New

Version 3.2.2

Acum avem si carti audio și suport pentru tablete complet!

Ajutor si asistentă: contact@voxikids.com

App Privacy

The developer, SPEAKQUEST SRL, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Education
Education
Education
Education
Education
Education