iPhone Screenshots

Description

VreauATM este un produs VreauCredit.ro ce iti ofera posibilitatea de a localiza pe harta Sucursalele si ATM-urile tuturor bancilor din Romania.

Gasirea celei mai apropiate sucursale de punctul in care te afli, sau a unui ATM, poate fi o misiune dificila, mai ales cand nu ai mult timp la dispozitie. Aplicatia VreauATM te ajuta sa gasesti in cel mai scurt timp, sucurala/ ATM-ul cel mai apropiat.

VreauATM ofera posibilitatea de a cauta o sucursala/un ATM in functie de banca, judet si localitate. Iti arata pozitionarea ta pe harta si iti ofera navigatie GPS pana la punctul tau de interes.

Cu ajutorul aplicatiei VreauATM poti localiza pe harta, Sucursala sau ATM-ul oricarei banci din Romania, in orice colt al tarii. In plus, iti punem la dispozitie si numarul de telefon al Sucursalei cautate, pe care o poti apela direct din aplicatie, cat si adresa completa.

Toate informatiile sunt furnizate de catre banci si sunt actualizate in mod constant de catre echipa noastra.

Pentru Bucuresti toate pozitiile sunt corecte si au acuratete verificate de noi.
Pentru moment, doar in afara Bucurestiului, pozitiile sucursalelor si ATM-urilor pot fi putin deplasate fata de pozitiile actuale datorita unor erori google maps. Lucram zi de zi pentru pozitionarea corecta a tuturor sucursalelor si ATM-urilor. Deja 3 banci mari au pozitionarea corecta la nivelul intregii tari.

What’s New

Version 1.3

Optimizari interfata

Information

Seller
Alexandru Popescu
Size
13.6 MB
Category
Travel
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2015 VreauCredit
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like