iPhone Screenshots

Description

Vuoro.net applikaatio sisältyy Vuoro.net extra palveluun. Vuoro.net palvelu on Semelin kehittämä, tietoverkon välityksellä tarjottava palvelu, jonka avulla Asiakas voi seurata lähes reaaliaikaisesti taksimittarin keräämiä, Asiakkaan valitsemia tietoja, kuten esimerkiksi maksutapahtumia, vuororaportteja, paikkatietoja ja/tai muita tietoja, jotka välitetään Vuoro.net palveluun langattomasti auton maksupääteyhteyden välityksellä. Mikäli sinulla on Vuoro.net basic palvelu käytössäsi ja haluat applikaation käyttöösi voit päivittää basic palvelusi extra tasolle tästä linkistä: https://www.semel.fi/taksiautoilijalle/vuoro.net.html

Vuoro.net Palvelu koostuu erillisistä palvelukomponenteista, jotka on jaoteltu sen mukaan, mitä tietoja autoilijan taksimittarista välitetään Vuoro.net Palveluun. Vuoro.net applikaation avulla yrittäjän on mahdollista seurata taksamittarin keräämiä tietoja. Applikaatiossa on mahdollista tarkastella käynnissä oleva vuoroa ja jo menneiden vuorojen yhteenvetoja. Vuoroja voi hakea myös aikarajauksilla. Sovelluksesta voi myös siirtyä helposti selainversioon.

What’s New

Version 1.90

Käyttöliittymä korjauksia ja parannuksia.

App Privacy

The developer, Semel, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

Travel
Travel
Business
Travel
Travel

You Might Also Like

Business
Business
Business
Business
Business
Business