Screenshots

Description

De Capture app van VWE & Automotive Trade Center is een slimme foto-opnametool, die u gemak biedt bij een volwaardige voertuigopname. Uw voertuigen worden snel en representatief omschreven. Dit neemt veel onzekerheid weg bij de potentiele koper en bevordert de directe online verkoop, zowel nationaal als internationaal.

De Capture app is ontwikkeld vanuit een internationale online in-en verkoopvisie;
De aanbieder van het voertuig moet snel een gedetailleerde opname kunnen maken, zodat een geïnteresseerde handelaar aan de andere kant van de (internationale) internetverbinding een transparante, eerlijke en volwaardige presentatie van het voertuig voor ogen krijgt. Deze transparantie bevordert het handelsproces tussen aanbieder en koper en neemt onzekerheden weg. Dit is de basis van succesvolle handel.

De Capture app is voorzien van de nieuwste technieken, waaronder Optical Character Recognition (OCR). Hierdoor wordt het voertuig automatisch herkend. De opnames worden additioneel verrijkt met voertuigdata van VWE Automotive. Opnames kunnen gedeeld worden en zijn verbonden met overige VWE producten en diensten.

Wat kunt u op dit moment met deze versie:

- Kant en klare opnameprocessen uit de praktijk.
Deze opnames zijn opgesteld op basis van praktijkervaring door (nationale & internationale) 
autohandelaars, wagenparkbeheerders en Remarketing-organisaties;


- Maak uw eigen opname- en online verkoopproces.
Richt uw eigen opnameproces in, of voor een collega die de opnames voor u uitvoert;

- Deel direct uw voertuigopname met uw handelsnetwerk en social (media) netwerk;


- Het opnamedossier is vrij door te geven. U kunt de kopende partij het dossier online overdragen, inclusief foto’s en voertuiginformatie. Uw handelsrelatie kan de auto al te koop aanbieden op een online platform, vóórdat de auto afgeleverd is;

- Synchroniseer direct met onze online verkoopplatformen, zoals Automarkt Online, mijn VWE en Automotive Trade Center, hét internationale B2B online veil- en handelsplatform.

What’s New

Version 1.0.5

Algemene verbeteringen in het opnameproces

App Privacy

The developer, VWE, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like