Screenshots

Description

Ben je als trainer/coach op zoek naar een warming-up oefenprogramma? Met de warming-up app kunnen hockey trainers/coaches voor iedere leeftijd een warming-up trainingsschema op maat, met video's van de oefeningen. Door deze oefeningen kunnen teams op een leuke, verantwoorde en gevarieerde manier beginnen aan de training en wedstrijd.

Buurtsportcoaches kunnen met deze app voor de jeugd op de playground (pleintjes) een speciaal samengesteld warming-up programma gebruiken met video's van behendigheids- en speloefeningen.

Daarnaast geeft de app informatie over blessurepreventie bij sporten. De app wordt je aangeboden door VeiligheidNL in samenwerking met de KNHB en Athletic Skills Model.

What’s New

Version 3.6

Opt-ins toegevoegd bij registratie

Ratings and Reviews

1.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

UnHappy UserNL ,

Werkt niet

App gedownload, maar kan alleen herenteams toevoegen, daarna op de PC ingelogd, zegt de site dat er nog geen teams zijn????? daarna op PC team gemaakt, en op de mobiel na herinstallatie weer ingelogd en dan weer geen team gevonden. Nutteloos zolang het niet werkt en hij niet ziet dat je teams aanmaakt. Meteen weer verwijderd wat dit is nutteloos

Information

Seller
Stichting VeiligheidNL
Size
21.1 MB
Category
Sports
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like