iPhone Screenshots

Description

Ključne funkcije:
- Enostaven vnos garancij
- Skeniranje z garancijami povezanih dokumentov
- Pošiljanje poročila s podatki o izdelku na servis

Warrantly je mobilna aplikacija, namenjena upravljanju z vašimi garancijami ter varnemu in trajnemu shranjevanju vseh dokumentov, ki jih potrebujete v primeru, da želite garancijo unovčiti. Aplikacija z intuitivnim uporabniškim vmesnikom omogoča enostaven vnos in pregledovanje vseh vnesenih garancij, skupaj z vsemi ključnimi pripadajočimi dokumenti. Omogoča vam tudi, da vse podatke o izdelku v obliki priročnega poročila pošljete neposredno na servis in tako pohitrite celoten postopek.

Nekaterim proizvajalcem možnost, da boste z vašimi trajno shranjenimi dokumenti v aplikaciji Warrantly (pre)lahko nadlegovali, če se bo njihov izdelek prehitro pokvaril ali ne bo ustrezen, zagotovo ne bo všeč. Toda, proizvajalci, ki so zavezani h kakovosti in dolgotrajni vrednosti, ki jih njihovi izdelki prinašajo kupcem, bodo Warrantly oboževali, saj jim bo omogočala, da zaščitijo svojo blagovno znamko in zaupanje v njihove izdelke.

Mi smo tako aplikacijo potrebovali. Verjamemo, da tudi vi. Zato si jo prenesite in začnite nalagati vse kar je povezano z garancijami.

Information

Seller
Startsy, d.o.o.
Size
7.4 MB
Category
Productivity
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2019 Startsy, d.o.o.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like