Screenshots

Description

Een flinke dosis ervaring, enthousiasme en ambitie heeft ons, Leen van Waardenberg en Jolanda van der Veen, in het jaar 2000 doen besluiten samen een administratie- en advieskantoor te starten. Onze wens om ondernemers in de binnenscheepvaart te begeleiden en te adviseren op fiscaal en financieel gebied is de oorsprong van Wave. Dat wij geboren en getogen zijn in de binnenvaart is mede het succes van ons gespecialiseerde bedrijf. Inmiddels werken wij met een team van 13 medewerkers. Een enthousiast team dat uitstraalt onze klanten goed van dienst te zijn op een persoonlijke manier.

U kunt bij ons kantoor terecht voor administratieve diensten, salarisadministratie en fiscale en bedrijfseconomische diensten.

U heeft ons kantoor niet dagelijks nodig. Toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om ‘bij te blijven’. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u maandelijks op de hoogte van onderwerpen op financieel gebied die voor u van belang zijn.


In deze App:
Quick-nieuws op maat
BTW- en Loonheffingalerts
Kennisbank Personeel
Kennisbank Rechtspersonen
Kennisbank Auto & Fiscus
Stel een vraag

Information

Seller
Administratie- en Advieskantoor Wave B.V.
Size
41.7 MB
Category
Finance
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Catalan, French, German, Italian, Portuguese, Spanish

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like