iPhone Screenshots

Description

Beschrijving
Ontvang persoonlijke fashion aanbiedingen en laat je inspireren! Shop 24/7 de Women, Men en Kids collectie van WE Fashion, anywhere, any time.

ALWAYS WITHIN REACH AND UP-TO-DATE
WE, at your fingertips
Shop 24/7 de Women, Men en Kids kleding collectie van WE Fashion. Op elk moment, waar je ook bent. Deel je favoriete items met je vrienden en laat je inspireren door het lookbook. Door de blog blijf je op de hoogte van de laatste mode trends, ontvang je fashion nieuws en geven we je stijladvies. We keep you up-to-date!

FINDING US EASIER
Store and item locator
Vind een WE store bij jou in de buurt, bekijk de openingstijden, laat je naar de store leiden door de routeplanner of neem direct contact op. Save je favoriete WE store en laat je bestellingen hier gratis afleveren. Met de item locator scan je een kleding item in een WE store en check je de voorraad in de store en in de omgeving. Service comes first!


CONNECTED TO WE IS ME
Exclusive offers and seamless shopping
Registreer en word gratis en eenvoudig WE is ME member. Als member ontvang je persoonlijke aanbiedingen, heb je als eerste toegang tot de SALE en ontvang je uitnodigingen voor VIP shop events. Identificeer je in de WE stores met je digitale member ID, check je persoonlijke vouchers in ‘my coupons’, bewaar je favoriete kleding items in ‘loved items’ en sla je kledingmaten op in je profiel. Easy shopping!


Voordat je gebruik maakt van de App, raden wij je aan de privacy policy (https://www.wefashion.nl/nl_NL/privacy-policy/) door te lezen en onze algemene voorwaarden te accepteren (http://www.wefashion.nl/nl_NL/algemene-voorwaarden/) te accepteren. Als je vragen hebt, bekijk dan onze FAQ of neem contact op via contact@wefashion.com. Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Stay updated wherever you are. Get the WE Fashion app.

What’s New

Version 4.2.0

Goed nieuws: onze app is vernieuwd. We hebben veel verbeteringen doorgevoerd en bugs opgelost.

Information

Seller
WE Europe b.v.
Size
23.3 MB
Category
Lifestyle
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Danish, French, German, Japanese, Simplified Chinese, Spanish, Traditional Chinese

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like