Screenshots

Description

De Bordentrainer

De Wees Wegwijs Bordentrainer is een spel waarmee je op een leuke manier jouw kennis test van de verkeersborden. Beantwoord zoveel mogelijk vragen zo snel mogelijk goed. Hoe beter je bordenkennis en reactietijd, hoe meer punten je haalt. De app onthoudt de 5 hoogste scores die jij gehaald hebt. Je kunt je score delen met je vrienden op Facebook of via Twitter.

De app bevat ook een overzicht van de belangrijkste verkeersborden.
Je kan kiezen of je de bordenkennis test op rijbewijsniveau of op het niveau fietsdiploma.
De training rijbewijs vertrekt van de wettelijke betekenis. Het fietsdiploma gaat uit van een eenvoudigere omschrijving voor jonge fietsers. De nadruk ligt op het spontane gedrag dat ze bij een verkeersbord moeten aannemen.
Wees Wegwijs biedt deze test gratis aan, omdat een goede kennis van de verkeersborden belangrijk is om veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer. Essentieel hierbij is de snelheid waarmee je het verkeersbord kunt herkennen en weet wat het betekent.
Kennis van de verkeersborden is daarom een belangrijk onderdeel van het theorie-examen. Natuurlijk zijn er ook nog vele andere onderdelen die je moet kennen op de officiële examens.

Het ontwikkelteam van Wees Wegwijs heeft met veel plezier gewerkt aan de Bordentrainer. Wij waarderen je feedback om er een nog betere app van te maken.

What’s New

Version 1.2

- Optie toegevoegd om te kunnen oefenen
- Nieuwe borden toegevoegd

App Privacy

The developer, Wees Wegwijs, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like