Wellness+ Community 4+

Redjan Ymeraj

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Wellness+ është një platform e cila ju vë në dispozicion një numër të madh mjetesh për të menaxhuar bizneset e tipit palestër ose klub fitness-i dhe në të njëjtën kohë ju ofron mundësinë të krijoni dhe mirëmbani komunitetin tuaj të klientëve.

What’s New

Version 2.5.0

- Users can comment on posts.
- General improvements.

App Privacy

The developer, Redjan Ymeraj, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Plugzzi
Utilities
Digicom UP
Utilities
My One (AL)
Utilities
My Vodafone Albania
Utilities
e-Albania
Utilities
HIB Petrol
Utilities