Schermafbeeldingen

Beschrijving

Speciaal voor alle whiskyliefhebbers introduceren wij onze Whisky Passion app.
Naast natuurlijk een link naar onze website voor het laatste nieuws en een preview van ons magazine. Natuurlijk kunt u ook nieuwe abonnees aanmelden via de app en direct contact met ons opnemen.

Uniek te noemen zijn de zoekfuncties naar:
• door ons geselecteerd whiskyspeciaalzaken en horecagelegenheden met een mooi whisky assortiment bij u in de buurt. U kunt zoeken op plaats of postcode, maar ook via de gps-functie kunt u een mooie zaak bij u in de buurt vinden, als u in een voor u niet zo bekende omgeving bent.
• alle distilleerderijen van Schotland: zowel open als gesloten, compleet met routebeschrijving, regioaanduiding, telefoonnummers en websites.
• Heel veel “niet schotse” distilleerderijen kunt u vinden onder de knop “Others”. Deze lijst zullen wij regelmatig updaten.
• vrijwel alle bij ons bekende whiskyverenigingen in Nederland en België. Staat uw vereniging er niet bij, mail ons.

Ook zal de app ons in de toekomst de mogelijkheid bieden u pushberichten te sturen met het laatste nieuws en naar wij hopen mooie en interessante aanbiedingen.

Het abonnement wordt automatisch verlengd tot geannuleerd. De betaling wordt bij uw bevestiging van uw aankoop in rekening gebracht op uw iTunes-account. Uw iTunes-account wordt binnen 24 uur vóór het einde van de huidige periode automatisch in rekening gebracht voor dezelfde prijs en periode tenzij u uw abonnementsvoorkeuren in de accountinstellingen wijzigt. U kunt uw abonnementen beheren via uw accountinstellingen na aankoop. Geen annulering van het huidige abonnement is toegestaan tijdens de actieve abonnementsperiode. Algemene voorwaarden zijn te vinden op https://whiskypassion.nl/voorwaarden

Nieuw

Versie 9.7.2

Nieuwe filteropties bij locaties

Informatie

Verkoper
Marinus Johannes Zwartepoorte
Grootte
79.1 MB
Categorie
Food & Drink
Compatibiliteit

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Talen

English, Dutch, German

Leeftijd
You must be at least 17 years old to download this app.
Frequent/Intense Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
Copyright
© Whisky Passion
Prijs
Gratis
In-app aankopen
  1. publication00 $2.99
  2. publication01 $2.99
  3. publication02 $2.99

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou