iPhone Screenshots

Description

Wiener Zdravlje aplikacija će Vam obezbediti jasniji uvid u osiguravajuće pokriće, kao i lakši i brži pristup svim mogućnostima koje su Vam na raspolaganju uz dobrovoljno zdravstveno osiguranje:

• zakazivanje zdravstvenih pregleda
• evidencija o zakazanim pregledima
• evidenciju o zdravstvenim uslugama koje ste obavili u prethodne tri godine
• informacije o pokriću po polisi osiguranja.

What’s New

Version 1.3

Minor fixes

Ratings and Reviews

1.3 out of 5
9 Ratings

9 Ratings

Daniel M74 ,

Ne radi

Posle 3 strane maltretiranja da se popune kojekakvi podaci, i kojekakva super kriptična lozinka, dobijete poruku 500 internal server error

Developer Response ,

Poštovani, hvala za komentar. Zbog tehničkih problema na našem serveru u prošlosti rad aplikacije je bio limitiran. Izvinjavamo se na neprijatnosti. Ukoliko u dužem periodu ne možete da pristupite aplikaciji pišite nam na wienerzdravlje@wiener.co.rsza dodatnu podršku. Hvala Vam što koristite aplikaciju „Wiener Zdravlje“.

mixa.xs ,

Smeće

Aplikacija je smeće. Proces registracije je izuzetno komplikovan, ali kada ga konačno završite ne možete da se uloguje te: zato sto korisnik ne postoji... pokušate ponovo sa registracijom, kad ono: korisnik je već registrovan?? Probate da resetuje lozinku, ne može, jer, pogodili ste: korisnik ne postoji??!?!? Ovako isto radi i Android aplikacija, a na moje pitanje kako ovo da rešim nikada nisam dobio odgovor.

Developer Response ,

Poštovani, hvala za komentar. U želji da poboljšamo Vaše korisničko iskustvo, molimo Vas da nam se obratite putem wienerzdravlje@wiener.co.rs i detaljnije obrazložite problem u korišćenju aplikacije kako bismo mogli da pružimo detaljnija uputstva i rešenje problema. Hvala Vam što koristite aplikaciju „Wiener Zdravlje“.

ivanaraii ,

Wiener zdravlje

Aplikacija je dosta unapredjena u odnosu na prvu verziju.

Developer Response ,

Poštovana, hvala za komentar. Raduje nas Vaše pozitivno korisničko iskustvo sa aplikacijom „Wiener Zdravlje“. Ostajemo posvećeni našim klijentima u pružanju efikasne i pouzdane usluge. Ako imate sugestije kako možemo da unapredimo i poboljšamo rad aplikacije, pišite nam na wienerzdravlje@wiener.co.rs. Hvala Vam što koristite „Wiener Zdravlje“.

App Privacy

The developer, Wiener Städtische osiguranje, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like