iPhone Screenshots

Description

Er verschijnen steeds meer zonnepanelen op daken van woningen en bedrijfspanden. Een duurzame ontwikkeling die de energiewereld ook voor uitdagingen stelt. Terug levering van zonne-energie leidt namelijk tot extra belasting van het stroomnet. Hierdoor zijn investeringen in zwaardere aansluitingen nodig en vaak ook een verzwaring van dit stroomnet. Kosten die uiteindelijk door huishoudens moeten worden opgebracht.

Wijkie biedt een voordelig alternatief voor de traditionele netverzwaring van de netbeheerder en realiseert daarmee een grote CO2-reductie in de bebouwde omgeving. Dat Wijkie de energietransitie combineert met sociaal maatschappelijke behoeften in een wijk, maakt het Wijkie concept uniek.

Voor het gebruik van groene stroom die is opgewekt in de wijk, verdien je ‘Wijkies’, de virtuele valuta van Wijkie. Huishoudens met zonnepanelen kunnen via de Wijkie-app hun ‘overtollige’ zonne-energie beschikbaar stellen aan de wijk, en verdienen daarmee Wijkies.
Via deze app zijn de Wijkies te besteden in, en aan de wijk. Bij ondernemers, verenigingen, andere Wijkie-gebruikers en via deze app kunnen er projecten voor de wijk mee worden opgezet en gefinancierd.

Meedoen met Wijkie is kosteloos en je kunt gewoon meedoen met je huidige energieleverancier. Zo delen we de energie! Deel je mee?

What’s New

Version 1.48

De Wijkie app wordt steeds mooier, in deze versie meerdere grafische verbeteringen.

Information

Seller
Groenewijkstroom B.V.
Size
42.1 MB
Category
Lifestyle
Compatibility

Requires iOS 12.2 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like