iPhone Screenshots

Description

Tirana Bank ka krijuar aplikacionin Winbank Mobile” për iphone, në mënyrë që ju mund të kryeni transaksionet tuaja bankare të qetë dhe të sigurtë 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.
Aplikacioni Winbank Mobile ju lejon të:

•Merrni informacione mbi gjendjen dhe transaksionet e llogarive dhe kartave tuaja
•Keni një analizëtë detajuar të kredive tuaja
•Transferoni para në për llogari
•Transferoni para tek të gjitha Palët e Treta (-të bankave të tjera në Shqipëri dhe Europë)
•Paguani Kartën tuaj të Kreditit
•Kryeni pagesa si: AMC, Vodafone dhe CEZ
•Të gjeni ATM-të dhe Degët në hartë
•Kontaktoni Tirana Bank me e-mail ose telefon

Për të hyë në Mobile Banking, ju duhet të fusni kredencialet tuaja të Winbank. Në qoftë se ju nuk keni kredenciale, mund të vizitoni çdo degë të Tirana Bank dhe i merrni ato në vend.
Për më shumë informacion, ju lutemi të na kontaktoni në:

- Email: callcenter@tiranabank.al
- Tel: +355 4 2277700

Tirana Bank has created the application Winbank Mobile for your iphone, so you can do your banking transactions comfortably & safely 24 hours a day, 7 days a week.
Winbank mobile application allows you to:

•Get information on balances and transactions of your accounts and cards
•Have a detailed analysis of your loans
•Transfer money to accounts
•Transfer money to any Third Party (of other Albanian or European Banks)
•Pay Credit Cards
•Execute payments such as: AMC, Vodafone and CEZ
•Locate ATMs and Branches on maps
•Contact Tirana Bank by email or telephone

For your mobile banking access, just enter your winbank we banking set of credentials. If you don’t have one, you can visit any Tirana Bank branch and receive them ON THE SPOT.
For further information, please contact us via:

- Email: callcenter@tiranabank.al
- Tel: +355 4 2277700

What’s New

Version 1.2.1

Now supporting latest iOS and iPhone devices

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Alen Bregovina ,

Update per iphone 5 dhe 6

Ju lutem beni nje update per ekranet e iphone 5 dhe 6

Ergi Buza ,

Tani mundemi

Me ne funde ne shqip

blerim vrenezi ,

Shume dobet

Bejini ndonje update per iphone 6 se keni ngel ne kohen e qepes. Per me teper qe ky version sdo funksionoj tek ios 11.

App Privacy

The developer, Piraeus Bank S.A., has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like