Windesheim.AI 17+

Windesheim

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

We hebben een volledig nieuwe visuele stijl geïmplementeerd! De app ziet er nu moderner en aantrekkelijker uit!

Welkom bij Windesheim.Al, de app die jouw ondersteunt bij het ontdekken en benutten van de kracht van kunstmatige intelligentie (Al). Deze innovatieve applicatie is ontworpen om gebruikers te begeleiden bij het begrijpen, toepassen en optimaliseren van Al-technologieën in hun educatieve reis.

Leer de basisprincipes van Al: Windesheim.Al biedt een uitgebreide introductie tot de basisprincipes van kunstmatige intelligentie.

Ontdek hoe Al jou kan helpen in het dagelijkse leven, leer hoe je Al kan integreren in jouw werkprocessen en hoe je gebruik kan maken van Al- tools om je productiviteit te verbeteren.

Maak gebruik van de artikelen en podcasts in de app om de ethische, legale, sociale en technische aspecten (ELSA) te ontdekken. Ontwikkel je daarnaast door middel van een database aan Al cursussen op het gebied van Al. Profiteer ook van een prompt bibliotheek.

What’s New

Version 1.5.1

1. Nieuwe Visuele Stijl
We hebben een volledig nieuwe visuele stijl geïmplementeerd! De app ziet er nu moderner en aantrekkelijker uit.

2. Nieuwe Taal: Frans
Bonjour! De app ondersteunt nu ook Frans als taaloptie. Gebruikers kunnen eenvoudig schakelen tussen talen in de instellingen.

3. Nieuwe Soort Content: Podcast
Luisteraars kunnen nu genieten van de officiële Windesheim AI podcast binnen de app! We hebben een speciale sectie toegevoegd waar gebruikers nieuwe afleveringen kunnen ontdekken en beluisteren.

4. Nieuwe Soort Content: Artikelen
Naast podcasts hebben we ook een sectie met interessante artikelen toegevoegd. Gebruikers kunnen daar nu diepgaande informatie en tips lezen over Generative AI en AI gerelateerde onderwerpen.

5. Herindeling van de App
We hebben de app opnieuw ingedeeld om het gebruiksgemak te verbeteren. Belangrijke functies en pagina's zijn nu gemakkelijker te vinden en te gebruiken.

6. Veel Kleine Verbeteringen
We hebben geluisterd naar feedback van gebruikers en veel kleine verbeteringen doorgevoerd. Denk aan betere navigatie en bugfixes.

App Privacy

The developer, Windesheim, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Pocket Didactiek
Education
SURF Events
Education
Sepedi-Nederlands woordenboek
Reference
Laotiaans-Nederlands
Reference
CloudLabs Soil Pollution
Education
CloudLabs Metabolites Analysis
Education