iPhone Screenshots

Description

Винер Осигурување ви ја претставува својата мобилна апликација дизајнирана според вашите потреби. Оваа апликација ви овозможува лесен и безбеден пристап до следниве услуги:
- купување/обнова на полиси
- лесна локација на нашите филијали овозможена преку google maps
- новости и промоции
- директен контакт со нас преку нашите Facebook, YouTube и LinkedIn канали, како и Viber и email
и многу други корисни информации.

What’s New

Version 1.0.3

App improvements!

Information

Seller
WINNER - VIENNA INSURANCE GROUP A.D.
Size
36.7 MB
Category
Finance
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Winner - Vienna Insurance Group
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.