Screenshots

Description

WMP heeft een app ontwikkeld waarmee op eenvoudige wijze inzage wordt verkregen in de ontwikkeling en samenstelling van uw portefeuille(s). De app bevat dezelfde informatie die in uw persoonlijke portefeuillesite “Mijn Portefeuille” wordt weergegeven. Hieronder zetten wij uiteen hoe u de app kunt installeren en welke informatie vervolgens beschikbaar wordt gemaakt.

Installatie van de app op uw telefoon of tablet (beiden is mogelijk):

1. Download de WMP app vanuit appstore,
2. Open de app en vul de username en het bijbehorende password in die u gebruikt op mijn.wmps.ch,
3. Vul de sms code in die u heeft ontvangen,
4. Geef een vijfcijferige pincode op,
5. U kunt nu inloggen met de pincode of eventueel uw vingerafdruk (als uw telefoon en/of tablet dat ondersteunt).

Na inloggen komt u in het hoofdscherm waar uw rekeningen zichtbaar zijn met het actuele vermogen onder beheer en rendement. Vervolgens kunt u een rekening selecteren, waarna u toegang heeft tot de volgende informatie:

1. Rendement: geeft het rendement van de afgelopen 5 jaar en een verdere uitsplitsing van het rendement in het lopende jaar als u op 2017 klikt,
2. Verdeling: De risico- of middelenverdeling van uw portefeuille,
3. Portefeuille: een overzicht van de portefeuille met de actuele posities, waardes en rendement per positie.

Tevens treft u onder het kopje Documenten – in het menu bovenin de app - een documentenpagina aan waar o.a. uw kwartaalrapportages zullen worden geplaatst.
Door op het WMP logo te klikken kunt u te allen tijde direct terug naar de hoofdpagina. Tevens vindt u linksboven het menu waar u de afzonderlijke pagina’s kunt vinden, alsmede contact en de mogelijkheid tot uitloggen.

Wij wensen u veel plezier bij het gebruik van de app. Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen wij deze uiteraard graag van u.

What’s New

Version 1.2.2

Bedankt voor uw gebruik van WMPS My Portfolio. Mede op basis van uw feedback hebben wij diverse verbeteringen doorgevoerd die het gebruiksgemak van de app verhogen.

App Privacy

The developer, Marviq BV, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like