Woordstart 1 4+

Muiswerk Educatief

Designed for iPad

    • $9.99

iPad Screenshots

Description

Woordstart richt zich op leerlingen van groep 1 van het basisonderwijs en leerlingen met een beperkte woordenschat in hogere groepen.

De Woordstart App voor de iPad kan op ieder moment van de dag gedownload worden. Even activeren via uw e-mailadres en uw zoon of dochter kan direct aan de slag. De App heeft steeds verbinding met de cloud nodig en slaat daar resultaten op.

Het bestand Woordstart bestaat uit 86 oefeningen. In totaal bestaat dit lesbestand uit ongeveer 1700 opdrachten. Daarbij wordt gebruikgemaakt van acht verschillende oefenvormen. Er zijn meer dan 1100 plaatjes en bijna 1400 geluidsbestanden gebruikt.
Woordstart is naast elke lesmethode te gebruiken. De leerling moet alleen enige ervaring hebben in het werken met zijn vingers (aan¬wijzen, tikken), wat meestal geen probleem is.
Ontbreekt deze ervaring, dan is een korte instructie geboden. Aan te raden is sowieso om leerlingen die voor het eerst met het programma werken wat extra te begeleiden.

Kinderen hoeven voor het werken met Woordstart 1 nog niet te kunnen lezen. Het programma is zo gemaakt dat er niets gelezen hoeft te worden, de kleuter wordt mondeling gestuurd en moet zelf alleen maar aanklikken of aanwijzen. Woorden worden daadwerkelijk aangeboden en aangeleerd.

Als in groep 3 het eigenlijke leesonderwijs begint, moeten leerlingen in elk geval een aantal belangrijke begrippen kennen die niet altijd thuis al zijn aangeleerd. En dat kan met behulp van de Woordstart App. Een mooie voorbereiding op groep 3 dus.

Voor kleine kinderen is het beter om niet te lang achter elkaar te oefenen. Een paar maal per week een kwartier is vrijwel altijd veel effectiever dan eenmaal per week een half uur of een uur.

Een uitgebreide handleiding wordt online meegeleverd met de Woordstart App.

What’s New

Version 1.6

Operating system update en ondersteuning voor veilige verbindingen.

App Privacy

The developer, Muiswerk Educatief, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members can use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

Education
Education
Education
Education

You Might Also Like

Education
Education
Education
Education
Education
Education