Screenshots

Description

Xplore TV: гледајте ТВ било каде и било кога!

Xplore TV: гледајте ТВ било каде и било кога!


Не пропуштајте ја омилената серија или натпревар од вашиот омилен тим каде и да сте.
- Телевизија во живо: гледајте 40 домашни и странски канали во живо
- Враќање на веќе емитувана програма до 7 дена: може да гледате помината содржина до 7 дена наназад
- Снимање: можете да снимите до 10 часа од вашите омилени емисии
- Гледајте на сите екрани: смартфон, таблет, лаптоп, компјутер, или на ТВ екран преку Chromecast фунцијата.Забелешка:
Xplore TV апликацијата работи на сите мобилни и Wi-Fi мрежи во државата.

Апликацијата е достапна бесплатно за сите корисници што имаат фиксен интернет пакет со Xplore TV телевизиска услуга.
За логирање потребни се корисничко име и лозинка кои се наоѓаат и се прикажани на корисничкиот договор.

App Privacy

The developer, Vip operator DOOEL, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Search History
  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like