Capturi de ecran iPhone

Descriere

Yellow este un serviciu revolutionar care iti ofera posibilitatea sa comanzi meniuri de calitate chiar la tine acasa sau la birou. Alegi ce vrei sa mananci din meniul nostru, direct de pe telefon, si in maxim 30 de minute vei putea sa savurezi preparatele atent pregatite de bucatarii nostri.

Pentru ca mancarea sa fie intotdeauna proaspata si livrata in cel mai scurt timp, pregatim zilnic un numar limitat de preparate culinare. Nu ai reusit sa comanzi azi? Viziteaza-ne in fiecare seara si comanda preparatele pe care vrei sa le servesti in ziua urmatoare, alegand intervalul in care sa iti livram mancarea.

Chef-ii nostri pregatesc zilnic meniuri sanatoase si apetisante. In fiecare zi te surprindem cu alte preparate culinare menite sa iti ofere o experienta de neuitat. Pentru a se asigura ca totul este perfect, bucatarii utilizeaza cele mai noi tehnici de lucru si se straduiesc sa iti ofere arome diferite in fiecare zi.

Momentan serviciul este disponibil doar in Bucuresti, zona de livrare se poate consulta in aplicatie.
Va multumim ca folositi Yellow! Ne gasiti la adresa office@yellow.menu pentru sugestii si reclamatii.

Noutăți

Versiune 4.23

Am updatat sistemul de conturi corporate
Diverse fixuri si imbunatatiri

Confidențialitatea aplicației

Dezvoltatorul, YELLOW RESTAURANT SRL, a indicat că practicile de confidențialitate ale aplicației pot include gestionarea datelor conform descrierii de mai jos. Pentru informații suplimentare, consultați politica de confidențialitate a dezvoltatorului.

Date care nu sunt colectate

Dezvoltatorul nu colectează niciun fel de date din această aplicație.

Practicile de confidențialitate pot varia, de exemplu, în funcție de funcționalitățile pe care le utilizați sau de vârsta dvs. Aflați mai multe

Acceptă

  • Partajarea familială

    Până la șase membri ai familiei vor putea utiliza această aplicație prin activarea Partajării familiale.

S-ar putea să vă placă și