Yliopiston Apteekki 12+

Yliopiston Apteekki

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Ota käyttöösi uudistettu Yliopiston Apteekin mobiilisovellus!

Lataa sovellus puhelimeesi ja rekisteröidy! Sen jälkeen voit hoitaa apteekkiasiointisi mistä ikinä haluat! Sovellusta käyttämällä olet vain parin näppäilyn päässä palveluistamme ja kaikista kanta-asiakkuuden eduista ja hyödyistä.

Sovellus sisältää sähköisen kanta-asiakaskorttisi, jonka voit skannata apteekissa asioidessasi niin reseptitiskillä kuin kassalla. Sovelluksen kautta voit myös kätevästi avata chat-yhteyden joko farmaseutin tai kosmetologin kanssa, saada neuvontaa ja tilata haluamasi reseptilääkkeet ja muut tuotteet hyvinvointiisi verkkokaupastamme. Yliopiston Apteekin kanta-asiakkaana saat kuukausittain lukuisia rahanarvoisia etuja ja terveyttäsi edistäviä palveluita.

Maksuton sovellus sisältää seuraavat ominaisuudet:

Sähköinen kanta-asiakaskortti:
- Todenna kanta-asiakkuutesi näyttämällä sähköisen asiakaskorttisi QR-koodi reseptitiskillä ja kassalla.

Edut:
- Omat edut -osiosta löydät omat etukuponkisi, joilla saat vaihtuvia alennuksia ja etuja joka kuukausi.

Kampanjat:
- Tiedot kaikista kampanjoistamme, kanta-asiakastarjouksista ja alennustuotteista.

Chat:
- Tavoitat farmaseutin ja kosmetologin joka päivä klo 8 – 22 maksuttomassa chatissamme, jonka löydät helposti sovelluksen oikean alareunan puhekuplasta.

Asiakastili:
- Vasemman yläkulman symbolia painamalla avaat oman asiakastilisi, mistä löydät omien kanta-asiakastietojesi lisäksi ostojesi kuittitiedot sekä viestintävalintasi, joita voit ylläpitää toiveesi mukaan. Täällä voit myös valita omat kiinnostuksenkohteesi, joiden perusteella voimme lähettää sinulle sinua eniten kiinnostavat edut, tarjoukset ja viestit.
- Asiakastilin asetuksista voit laittaa sovelluksen hälytykset eli notifikaatiot päälle tai pois sekä valita sinulle kätevimmän tunnistautumistavan sovelluksen avaamiseksi.

Palvelut:
- Tästä osiosta löydät käteviä lääkehoitoasi ja apteekkiasiointiasi helpottavia palveluita, kuten laskurit, joilla voit laskea lääkkeidesi toimitusvälin ja Kela-korvattavuuden. Muistuttajan avulla saat aina tiedon, kun voit seuraavan kerran ostaa lääkkeesi Kela-korvattuna. Voit myös asettaa hälytyksen muistuttamaan sinua lääkkeen ottamisesta oikeaan aikaan. Voit tilata myös yhteenvedon aiemmista reseptilääkeostoistasi kätevästi tätä kautta.

Kauppa:
- Tästä pääset suoraan Yliopiston Apteekin verkkokauppaan selaamaan tuotetietoja ja tekemään ostoja. Sovellusta käyttäessäsi olet automaattisesti tunnistautunut ja kirjautunut ostaaksesi esim. reseptilääkkeitä kätevästi.

Yhteystiedot:
- Löydät lähimmän Yliopiston Apteekin vaivattomasti ja yhteystiedot kaikkiin muihinkin toimipisteisiimme.

Yliopiston Apteekin kanta-asiakasohjelman ehdot:
https://www.yliopistonapteekki.fi/kanta-asiakkuus/ehdot

Yliopiston Apteekin tietosuojaseloste:
https://www.yliopistonapteekki.fi/rekisteriselosteet

What’s New

Version 1.0.81

Tämä päivitys sisältää uudistuneen kanta-asiakasohjelman sisältömuutoksia

App Privacy

The developer, Yliopiston Apteekki, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • Identifiers
  • Other Data

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Maisa
Medical
Terveystalo
Health & Fitness
OmaMehiläinen
Health & Fitness
Omapolku
Health & Fitness
Pharmaca Fennica
Medical
Fitclub Finland
Health & Fitness