Skærmbilleder

Beskrivelse

Børneyoga er sjovt! Det er ikke svært at lave yoga og alle kan være med – uanset alder. Med YogaBreaks bliver du guidet gennem eventyrlige filmøvelser, skræddersyet til de mindste. Alle børn har brug for en pause og har brug for ro.

Yoga Breaks er glade pauser til gladebørn. Yoga Breaks formidler en grundlæggende yogaforståelse ind i et eventyrligt univers, og tager dig med på fire forskellige rejser ud i naturen: Floden, Bjerget, Skoven eller Blomsten.

Yoga bidrager til større kropsbevidsthed. Den overordnede effekt på alle yogaøvelserne i Yoga Breaks er jordforbindelse og ro, øget koncentration og bevidst nærvær til krop og sind.

Yoga og alle øvelser er traditionelt opkaldt efter et dyr eller et element fra naturen. Yoga Breaks inspirerer børn til at gå ind i denne eventyrlige verden og få glæde af de ressourcer, som vi alle har adgang til.

Alle yogaøvelser er mellem 2 - 5 min. Yoga Breaks giver dig mulighed for at vælge en guidet rejse som består af 5-7 øvelser. Du kan også selv designe din helt egen rejse ved at udvælge de øvelser, som passer dig bedst.

Rigtig god fornøjelse!

'Yoga Breaks - Ro i klassen' er produceret af Perlefilm i samarbejde med Børneringen og støttet af Undervisningsministeries udlodningsmidler.

Nyheder

Version 3.0.1

Rettelse til portrætformat på iPad

App-anonymitet

Udvikleren, Rikke Hallund, har angivet, at fremgangsmåder vedrørende anonymitet i appen muligvis omfatter håndtering af data som beskrevet nedenfor. Du kan få flere oplysninger her: udviklerens anonymitetspolitik.

Data indsamles ikke

Udvikleren indsamler ikke data fra denne app.

Fremgangsmåder vedrørende anonymitet kan variere, f.eks. baseret på de funktioner, du bruger, eller din alder. Læs mere

Oplysninger

Sælger
Rikke Hallund
Størrelse
8.6 MB
Kompatibilitet

Kræver iOS 11.0 eller en nyere version. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch.

Sprog

Engelsk

Alder
4+
Copyright
Pris
Gratis
Køb i app
  1. Mindful Breaks - ekstra serier 6,99 $
  2. Yoga Breaks - ekstra serier 8,99 $
  3. Energi serie 3,99 $

Understøtter

  • Familiedeling

    Op til seks familiemedlemmer vil kunne bruge denne app, når Familiedeling aktiveres.

Mere fra denne udvikler

Måske kan du også lide