Screenshots

Description

Børneyoga er sjovt! Det er ikke svært at lave yoga og alle kan være med – uanset alder. Med YogaBreaks bliver du guidet gennem eventyrlige filmøvelser, skræddersyet til de mindste. Alle børn har brug for en pause og har brug for ro.

Yoga Breaks er glade pauser til gladebørn. Yoga Breaks formidler en grundlæggende yogaforståelse ind i et eventyrligt univers, og tager dig med på fire forskellige rejser ud i naturen: Floden, Bjerget, Skoven eller Blomsten.

Yoga bidrager til større kropsbevidsthed. Den overordnede effekt på alle yogaøvelserne i Yoga Breaks er jordforbindelse og ro, øget koncentration og bevidst nærvær til krop og sind.

Yoga og alle øvelser er traditionelt opkaldt efter et dyr eller et element fra naturen. Yoga Breaks inspirerer børn til at gå ind i denne eventyrlige verden og få glæde af de ressourcer, som vi alle har adgang til.

Alle yogaøvelser er mellem 2 - 5 min. Yoga Breaks giver dig mulighed for at vælge en guidet rejse som består af 5-7 øvelser. Du kan også selv designe din helt egen rejse ved at udvælge de øvelser, som passer dig bedst.

Rigtig god fornøjelse!

'Yoga Breaks - Ro i klassen' er produceret af Perlefilm i samarbejde med Børneringen og støttet af Undervisningsministeries udlodningsmidler.

What’s New

Version 3.0.1

Rettelse til portrætformat på iPad

Information

Seller
Rikke Hallund
Size
8.6 MB
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free
In-App Purchases
  1. Mindful Breaks - extra series $6.99
  2. Yoga Breaks - extra series $8.99
  3. Energy serie $3.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like