Screenshots

Description

Aplikacioni Zëri qytetar është një mekanizëm për të mbështetur reagimet e qytetarëve dhe për monitorimin e performancës në ofrimin e shërbimeve, me qëllim përmirësimin e vazhdueshëm.
Key feature
Monitorimi i vazhdueshëm i të gjitha institucioneve qeveritare, duke u fokusuar në cilësinë e shërbimit dhe duke ofruar nëpërmjet parametrave matës nivelin e shërbimeve te ofruara.
Indikatorë të ndryshëm të ndarë në dy dashboard-ë kryesorë të filtrueshëm në bazë të institucioneve dhe periudhave kohore.

What’s New

Version 1.2

v.1.2 Permiresime ne procesin e login

Information

Seller
Agjencia Kombetare e Shoqerise se Informacionit
Size
19.2 MB
Category
Utilities
Compatibility

Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like