iPhone Screenshots

Description

Doživite svoju bajku na dlanu na poseban način. Za bijeg od svakodnevne rutine i obaveza preporučamo program koji će vam napuniti baterije. Za vas smo pripremili 23 biciklističke i 9 konjičkih staza.
Mogućnosti terena za jahanje u Hrvatskom Zagorje su neiscrpne, a odjaše li se u bilo koji kutak, doživljaj krajobraznih ljepota sitno nagužvanih brežuljaka s mozaikom šuma, vinograda, zagorskih zaseoka i polja, mjestimično razdvojenih riječnim dolinama, je neizreciv. Jahači mogu koristiti 7 trasiranih konjičkih staza te 2 odvojka, čija uređena odmorišta zadovoljavaju potrebe konja i jahača za odmorom uz konjički put.
Slikovito i brežuljkasto Hrvatsko zagorje primjereno je za bicikliranje. Zagorje obiluje turističko-rekreativnim biciklističkim rutama prilagođenih najširem krugu korisnika, s posebnim naglaskom na rekreativnim biciklistima, obiteljima s djecom i mladima, koje povezuje najznačajnije turističke atrakcije Krapinsko – zagorske županije. Za Vas smo pripremili 21 lokalnu i 2 prekogranične biciklsitičke staze.

What’s New

Version 1.2

Enhanced performance. Enhanced location services.

Information

Seller
METRO M.K. d.o.o.
Size
16.5 MB
Category
Travel
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, French, Russian

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Virtuabit / Metro M.K. d.o.o.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like